COWORKING

Ha vállalkozó vagy szabadúszó vagy, és inspiráló munkakörnyezetre van szükséged, a FIX Makerspace-ben tágas coworking iroda áll rendelkezésedre.

COWORKING BÉRLETEK

Akár asztalra, akár irodára vágysz csapatod számára, mi, a FIX-nél segítünk egy stabil munkahely kialakításában, hogy a következő nagy ötleted megfelelő körülmények között valósíthasd meg. Tekintsd meg coworking csomagjainkat!

Please select listing to show.

OPEN SPACE

Inspirál a coworking irodák élénk légköre, a konstruktív beszélgetések és a kávéfőző és a nyomtató háttérzaja? Válassz egyet az open space coworking bérletek és élvezd a FIX Makerspace közössége nyújtotta előnyöket! További informació a BÉRLETEK – nél.

FIX DESK

Megszoktad az egyéni munkavégzést, és privát környezetet szeretnél? A FIX Makerspace-ben akár bútorozott stúdiók bérlésére is van lehetőséged. További informació a BÉRLETEK – nél.

FLEX DESK

Munkaállomásra van szükséged egy napra vagy egy hétre? A Flex Desk coworking csomag segítségével bármikor dolgozhatsz nálunk és választhatsz kedvedre a rendelkezésre álló munkaállomásokból. További informació a BÉRLETEK – nél.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow