CSAPATUNK
A FIX Debrecen kreatív műhely az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. Create to Gather projektjén keresztül valósul meg.

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. 2008-ban jött létre regionális kulcsszereplők összefogásával. Célja, hogy az Észak-Alföld regionális innovációs és kutatás-fejlesztési folyamatainak összehangolásával, koordinálásával, technológiai innovációs hálózatok szervezésével és támogatásával, valamint innovációs szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljon a régió, ezen belül Hajdú-Bihar megye gazdasági fejlődéséhez, innovációs potenciáljának hasznosulásához, hazai és nemzetközi elismertségének, jelenlétének növeléséhez.

A Társaság elsődleges hídképző szervezetként összekapcsolja tulajdonosa, a Debreceni Egyetem és tágabb értelemben vett környezete innovációval kapcsolatos igényeit és szolgáltatásait, az elérhető forrásokat, s ezáltal segíti az innovációs kezdeményezések megalakulását.

 

A FIX Debrecen kreatív műhely 4 fő mentor szakmai útmutatásával segíti a kreatív ipari vállalkozások munkáját, egy kreatív ipari hálózat kialakítását, a tagok informálását, szakmai képzések, tréningek workshopok lebonyolítását.

 

Keress bennünket, ha a műhellyel kapcsolatos általános kérdésed van, vagy ötleted megvalósításához szakmai segítségre van szükséged!